skip to Main Content

Tak. Tusind tak.

Jeg er nu tilbage i Danmark og forsøger pt. at lande mentalt. Det er skønt at være hjemme hos venner og familie igen. Jeg tror dog der går nogle dage, inden jeg er tunet helt ind på hverdagen og livet herhjemme. Lige nu forsøger jeg bare at være, tage en time ad gangen og give kroppen lidt ro. Jeg har et stort behov for at gå. Det er som om min krop slet ikke kan forholde sig til, at sidde stille. Det må også være noget af en omvæltning for den. Jeg går små korte ture og forsøger, at balancere behovet for restitution med behovet for at gå.

Jeg ved at bloggen har spredt sig lidt længere ud, end blot til min familie og nærmeste venner. Jeg ved at nogen af jer der læser med, selv overvejer at drage afsted på Caminoen. Når jeg er landet på begge ben igen, vil jeg lave et indlæg, med mine råd til dig, der kan høre Caminoen kalde. Mine råd vil tage udgangspunkt i mine egne erfaringer. Måske andre pilgrimme, vil give andre råd. Du kan tage de råd du kan bruge fra mig, og lade resten ligge.

Derudover vil jeg lavet et post-Caminoen indlæg. Et indlæg hvor jeg vil forsøge, at beskrive hvordan jeg oplever hverdagen og livet herhjemme, efter Caminoen. Dette kræver selvsagt lige en stund, inden det kan forfattes.

Hvis Caminoen kalder på dig håber jeg inderligt, at du lytter og handler. Caminoen har været den største gave jeg har givet mig selv. Den har været skelsættende. Den har forandret mig.

Jeg tror vitterligt på, at jeg er blevet et bedre menneske af at gå.

Tak for alle de overvældende, opmuntrende og anerkendende beskeder jeg har modtaget på min færd. Hver eneste af dem, har bidraget til min fremdrift.

Tak fordi du læste med. Tak fordi du ville være mit rejsevidne. Tak for din interesse. Tak for din tid. Tusind tak!

Ultreia et Suseia,

Janni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top